Februari

feb5-wp-handduk-w  feb5-wp-klips-w

Smart sätt att märka handdukar på kontoret.

I februari var jag fortfarande uppskruvad och hade svårt att sova. Jag vaknade tidigt, ofta före fem, med huvudet fullt av idéer. Utforskade och diskuterade. Sökte upp folk och gjorde besök. Testade nya digitala verktyg. Formulerade konceptidéer. Skrev en massa texter men inga för publicering.

Jag hyrde ett kontor (för första gången på många år) för att kunna ta emot en praktikant via Arbetsförmedlingen. Detta var till följd av en konferens under hösten, då jag fick insikt om hur svårt det är för ungdomar att få praktik. Dock visade det sig betydligt svårare att få tag i en praktikant än vad jag trott. Intervjuer och kontakter ledde ingenstans.

Jag avslutade ett uppdrag som jag haft i åtta år. Ett stort, det var basinkomsten i mitt företag, och hade med tiden blivit en del av min identitet. Jag hade övervägt att sluta ett tag, men nu blev det abrupt och tyvärr inte så prydligt som jag skulle ha velat. Det kändes tråkigt, dumt, ensamt, fel, oroligt, rätt, frigörande och bra på samma gång.

Fick p-böter (också för första gången på många år) vilket jag tog som en vänlig uppläxning från universum. Jag hade nämligen sett att det var betalparkering, men chansade på att klara mig eftersom jag var sen till en föreläsning. ”Slarva inte med detaljerna!” var läxan jag tog till mig.

RSS · TrackBack

Skriv ett svareXTReMe Tracker